Apartmani Stipe

O nama

Kukljica

Kukljica je slikovito ribarsko mjesto koje se nalazi na samom jugoistoku otoka Ugljana u Srednjoj Dalmaciji. Kukljica se sastoji od brojnih uvala u kojima se možete opuštati, sunčati, kupati i svoje vrijeme za zasluženi odmor iskoristiti na najbolji način.

Bogata gastronomska ponuda

kukljicaBogata gastronomska ponuda mjesta, iz koje valja izdvojiti riblje specijalitete, oduševit će Vaša nepca, prelijepa šetnica, kojom možete prošetati uvečer i gledati najljepši zalazak Sunca, natjerat će Vas da se zauvijek zaljubite u Kukljicu.

Procesija brodovima

Procesija brodovima, koja se održava 5. kolovoza svake godine, posebna je turistička atrakcija i okuplja svake godine mnoštvo zainteresiranih posjetitelja.

20 minuta vožnje trajektom od Zadra

Kukljica je izvrsno povezana s kopnom, na samo 20 minuta vožnje trajektom od Zadra. Kako biste obogatili svoj doživljaj i dodali malo avanture svom odmoru, možete se uputiti na izlete u obližnje destinacije. Kukljica se nalazi u blizini jednog od najljepših hrvatskih nacionalnih parkova – NP Kornata. Što sve možete posjetiti dok ste u Kukljici, pročitajte u tekstu Što vidjeti u Hrvatskoj.

Apartmani

apartmaniNa raspolaganju Vam stoje tri apartmana. Apartman Eva je 4+2, dok su apartmani Mirna i Petra studio apartmani. Sama kuća  je novogradnja, koja je  završena 2011 g. Svi apartmani imaju vlastitu terasu, klimu, satelit besplatan wi-fi te sušilo za kosu u kupaoni.

Plaža i more su uvijek bitne stavke. Opće je poznata činjenica da je Jadransko more jedno od najljepših ako ne i najljepše na svijetu.  Najbliža plaža udaljena je samo 5 minuta laganog hoda (300 m).

Pogledajte naše apartmane.

Domaćin

domaciniMi smo Iva i Tomica, Vaši domaćini. Dati ćemo sve od sebe da Vaš boravak kod nas bude što ugodniji. Veselimo se Vašem dolasku! Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati

Telefon: +385 98 408 339, +385 99 306 4070

E-mail: stipeapartments@gmail.com